SVJETSKA MODA

Ove dame modu imaju u malom prstu

Donosimo odličan streetstyle sa New York Fashion Weeka

Grad New York ovih dana življi je no ikad. Prošlog tjedna službeno je započeo prvi u nizu tjedana mode, a zajedno s njim i frenetično praćenje revija. Užurbani stil života te skorašnje pohođenje još tri europske metropole, postala je svakodnevnica za sve poznate trendseterice željne praćenja modnih noviteta, ali i zaposlenice časopisa te streetstyle blogere, kojima je ovo prvenstveno posao, a tek onda užitak.

U manje od mjesec dana tako će se izmijeniti brojna poznata lica u dizajnerskim krpicama, a u nezaobilaznoj simbiozi s njima su i streetstyle blogeri, koji su također preplavili New York, jer je tjedan mode jedinstvena prilika da na jednom mjestu uspiju fotoevidentirati svu onu modnu aristokraciju za kojom tragaju tokom godine.

Danas vam, stoga, iz mora odličnih fotografija donosimo izbor od njih 30-ak, koje na jednom mjestu okupljaju pravu modnu "moćnu gomilicu": od modela i urednica modnih časopisa, dizajnerica i glumica, pa sve do blogera, bogatih nasljednica te princeza - New York ovih dana uistinu živi punim plućima!

Ostatak streetstyle fotki možete pogledati u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Fashionologie

Objavljeno: 13.09.2011. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p