SVJETSKA MODA

Ovo je definitivno najljepši ljetni top kojeg smo dosad vidjeli!

Modni komad s kojim je teško biti neprimijećen!

Ako pogledamo malo ponudu brojnih modnih brendova, onda definitivno možemo zaključiti kako šarmantni topovi ove sezone vode glavnu riječ. Tako su svojim neobičnim dizajnom, krojem i nijansama uvelike zamijenili klasične bluze, koje su donedavno bile naš omiljeni odabir te stavile u prvi plan nešto odvažnije outfite, koji su idealni za razigrane, ljetne mjesece!

Gotovo svakog ljeta imamo priliku vidjeti neke nove trendove i mikro trendove, koji nas osvoje u vrlo kratkom roku jer su praktični, stylish te se mogu nositi u različitim prigodama, a ujedno su i najbolji izbor u onim danima kada jednostavno ne znamo što bismo odjenuli. Modni komad koji zasluženo nosi status 'multifunkcionalan' jest top, budući da se vrlo lako prilagođava baš svakoj prigodi te ga se vrlo lako može kombinirati s drugim komadima unutar ormara. Top koji nam je posebno zapeo za oko jest onaj brenda Lirika Matoshi koji je započeo kao brend ručno rađenih modnih dodataka, a potom se razvio u nešto puno više. Dizajnerica Lirika Matoshi, pokrenula je spomenuti brend 2016. godine, a definitivno ste do sada na društvenim mrežama primijetili njezin bestseller, prekrasnu rozu haljinu u crop top varijanti.

No, ova popularna haljina nije jedino što bismo izdvojili iz ovog brenda, pa nam je tako za oko zapeo i prekrasan top cvjetnog uzorka, koji je zbog svoje upečatljivosti idealan za nešto posebnije prigode, a za koje smo sigurni da će ih u nadolazećim mjesecima itekako biti. Ovaj top možete kupiti na službenoj stranici po sniženoj cijeni od 120 $, stoga ne propustite priliku da u svoju garderobu smjestite modni komad koji će definitivno krasti poglede!

Lirika Matoshi (120 $)

Objavljeno: 08.07.2021. u 00:53
Tagovi: ŽENSKA MODA, moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p