SVJETSKA MODA

Ovo su omiljene majice supermodela

Black Score potpisuje T-shirtove s cool natpisima

S obzirom na broj brendova koji su u posljednjih nekoliko sezona izgradili poslovno carstvo na T-shirtovima s duhovitim porukama, čini se kako danas svi žele imati običnu pamučnu majicu s cool printom koji će ostaviti dojam na okolinu.

Jedan od spomenutih brendova jest i Black Score, iza kojeg stoji renomirani ilustrator Simeon Farrar. Njegove autorske ilustracije i printovi na majicama brzo su osvojile sve supermodele današnjice, među kojima su posebne obožavateljice njegove estetike Britanke Cara Delevingne, Sienna Miller i Jourdan Dunn.

Oba zgodna modela dobila su posvetu svom liku i djelu na ovim majicama (Queen Delevingne i No.1 Dunn), a osim njih Farrar se poigrao i modnim kućama Dior i Gucci, modnim magazinima Vogue i Elle, kao i nekim glazbenim ikonama čija su imena dobila komični zaokret.

Ponuda Black Scorea, koja je isprva bazirana isključivo na majicama, proširena je i na kape, odnosno takozvane fantomke, u kojoj su neki dan pozirali Cara Delevingne i Harry Styles.

Cijena ovih majica kreće se između 30 i 40 funti, a ako ih poželite nabaviti, po nešto manjoj cijeni naći ćete ih na webshopu Asos, za koji je Simeon dizajnirao nekoliko majica ranije ove godine.

Čitavu ponudu pogledajte ovdje.

 

H.B.

Photo: Asos, Black Score

 

Objavljeno: 18.09.2013. u 15:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p