SVJETSKA MODA

Pastelna rapsodija modne kuće Prada

Miuccia Prada ponovno oduševljava
Prada 
Pradina revija ubraja se među najiščekivanije i najpopularnije ne samo na Milano Fashion Weeku, nego općenito za svjetskog modnoj sceni. Kreativna direktorica Miuccia Prada novu kolekciju je predstavila u četvrtak 26. veljače, a već sad se ubraja među najbolje kolekcije za nadolazeću sezonu. 

Pastelna rapsodija osvaja svojim nježnim i harmoničnim koloritom koji je na mahove u potpunoj suprotnosti s predstavljenim komadima i materijalima.
 
Prada 
Prada 
Prada
Ove sezone dizajnerica se poigrala i s materijalom. Brojni su bili uvjereni kako je koristila neopren, no Miuccia se odlučila za obostrani džersej s kojima je stvorila efekt spužvastog sci-fi materijala.
 
Prada 
Prada 
Dotični materijal je u totalnoj suprotnosti bojama i komadima koji su nježni, pomalo romantični i s daškom retra. No upravo taj sudar suprotnosti čini ovu kolekciju toliko zanimljivom.
 
Prada 
Prada 
Prada
 
Naravno, Miuccijino oko za detalje i dalje zadivljuje. Svaki pojedini dio predstavljenih modela plijeni pozornost i najsitnijim detaljima koji prate cjelokupnu kolekciju.
 
Prada 
Prada 
Prada
 
Bazično su komadi klasični, no upravo zbog neočekivanog materijala i apliciranih detalja, oni su sve samo ne klasični. Miuccia je predstavila još jednu uspješnicu o kojoj će modni svijet još dugo brujiti.
 
Prada 
Prada 
Prada
Mija Dropuljić
Foto: Instagram, Guliver Images/Getty Image
Objavljeno: 27.02.2015. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p