SVJETSKA MODA

Pastelne boje koje osvajaju na prvi pogled

Chloe Resort 2013.

Svjetski dizajneri znaju da je u recesijskim vremenima najvažnije zadržati već postojeće kupce te im ponuditi vrhunsku kvalitetu i funkcionalan dizajn kojim će određena trendseterica moći opravdati činjenicu da je za kaput iskeširala nemalih 15.000 eura.

Ako odjevni komad možete nositi više puta, te funkcionira u noćnim i dnevnim varijantama, onda znate da vam investicija i nije bila uzaludna. Clare Waight Keller u novoj Chloe Resort 2013. kolekciji možda i nije ponudila neki statement komad za kojim će poznate dame izgubiti glavu (kao što bi mogao biti slučaj sa čizmama/gladijatoricama iz nove Givenchy kolekcije), ali je prezentirala sasvim solidne modele u kojima će američke nasljednice "lebdjeti" po podšišanim travnjacima zabava u Hamptonsu.

Volumen koji je uvela u prošlim kolekcijama i danas je prisutan te se najbolje očitava u divnim bluzama puderastih nijansi koje izvrsno pariraju uz palazzo hlače.

„It" komad kolekcije zasigurno je dvodijelna haljina u kombinaciji bijele i izblijeđene mente koja se nastavlja u maksi suknju na preklop s decentnim prorezom sprijeda.  Sve u svemu, ukoliko ste fan kuće Chloe, Waight Keller vas nije iznevjerila.

 

A.P.

Objavljeno: 14.06.2012. u 19:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p