SVJETSKA MODA

Paul Smith Jeans – back to basics

Urbana surferska i skateboard kultura
Paul Smith
 
Inspiraciju za novu jeans kolekciju jedan od najutjecajnijih fashion & lifestyle dizajnera današnjice, Paul Smith, pronašao je u urbanoj surferskoj i skateboard kulturi karakterističnoj za 60-te godine prošlog stoljeća, s posebnim naglaskom na motive s fotografija popularnog fotografa američkog TIME magazina, Billa Eppridgea, koji je svojom kamerom zabilježio rane dane anarhističkog pokreta.

Vruće ljetno gradsko poslijepodne, kao stvoreno za duge skateboard vožnje ili surfanje, okupano je nijansama narančaste i žute boje, a upotpunjeno prigušenim tonovima svijetlo smeđe, sive i mornarski plave.
 
Paul Smith 
Paul Smith
 
Cvjetni/ botanički print motivi dominiraju jaknama s kapuljačom, laganim ljetnim košuljama, kratkim hlačama te dugim hlačama izrađenim od pamuka. Zeleni i crveni detalji od kepera dostupni su u isparnim denim varijantama – od lagano do srednje ispranih tonova.
 
Paul Smith 
Paul Smith
 
Odjevne kombinacije su napuhane i šire se u ramenima te kroz cijelo tijelo. Materijali ističu utjecaj stila navedenog razdoblja, a naglasak je na kvadratnim džepovima te urednim, štirkanim okovratnicima kod outwear komada.
 
Paul Smith 
Paul Smith
Paul Smith jeans kolekciju eksluzivno možete pronaći u Heraldi for men storeovima, Frankopanska 6 i Arena Centar.

Foto: PR
Objavljeno: 06.03.2015. u 12:42
Tagovi: Paul Smith

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p