SVJETSKA MODA

Pepe Jeans London u znaku Care Delevingne

Poznata manekenka je zaštitno lice londonskog branda
Iako smo tek zakoračili u veljaču 2013. godine bez puno razmišljanja možemo zaključiti kako će ova godina biti u znaku Care Delevingne. U razmaku od samo par dana u javnost su puštene kampanje i lookbookovi poznatih brandova na kojima je u centru pažnje upravo ova prekrasna manekenka. Najprije se pojavila u novom lookbooku Divided kolekcije švedskog high street branda H&M-a pa smo je zamijetili u video kampanji nove Zarine kolekcije, a danas vam donosimo kampanju londonskog Pepe Jeansa za proljeće 2013. godine sa Carom u glavnoj ulozi!


Brand slavi četrdeseti rođendan pa su željeli da im ove godine lice kampanje bude djevojka o kojoj svi pričaju te je logičan potez bio angažirati mladu Caru Delevingne. "Jako sam sretna što sam dio Pepe Jeans tima, najviše zbog prijašnjih zaštitnih lica koja su im krasila kampanje. Nije mala stvar pojaviti se na plakatima nakon Sienne Miller i Alexe Chung, najboljih engleskih trendseterica" izjavila je Cara.

U našoj galeriji pogledajte novu kampanju Pepe Jeans London za proljeće 2013. godine s prekrasnom Carom Delevingne u glavnoj ulozi!

                 

Ana Bacinger

Objavljeno: 06.02.2013. u 20:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p