SVJETSKA MODA

Pet najboljih listopadskih naslovnica

Pogledajte što nas je oduševilo u listopadskim izdanjima modnih časopisa

Iako se krajem kolovoza brujalo samo o naslovnicama najznačajnijih rujanskih izdanja modnih časopisa i one su, kao što to već biva u svijetu mode, brzo zaboravljene. Rujan je 'the fashion month' tijekom kojeg se odvijaju četiri najveća svjetska tjedna mode, a dok se modna elita seli od prijestolnice do prijestolnice, redakcije modnih časopisa marljivo rade na svojim listopadskim izdanjima. Donosimo vam pregled najboljih naslovnica za listopad prema izboru naše redakcije.

1. VOGUE PARIS

Na naslovnici francuskog Voguea za mjesec listopad našla se razodjevena Natasha Poly koja je za velikog Maria Testina pozirala s kćerkom Aleksandrom. Intimna fotografija na naslovnici označila je deset godina suradnje francuskog Voguea i ruske manekenke i najavila nove dječje dodatke unutar magazina.


2. ELLE SRBIJA

Urednici susjedne nam Srbije angažirali su predivnu Amru Čerkezović za svoju listopadsku naslovnicu odjenuvši je u komade hrvatskog dizajnera Manuela Maligeca. Amra je pozirala za Marka Vulevića dok se za styling pobrinuo Nenad Janjatović, a za šminku i frizuru Maja Radaković Stanišić i Đurđica Ivanović.


3. L’OFFICIEL PARIS

Britanska manekenka i glumica Suki Waterhouse našla se na naslovnici L’Officiela Paris. Pozirala je ogrnuta popularnim personaliziranim Burberry ogrtačem s inicijalima ‘SW’, a manekenka se uz Malaiku Firth i Caru Delevigne našla i u jesenskoj kampanji spomenutog branda.


4. VOGUE CHINA

Na naslovnici kineskog Voguea našla se Anna Ewers, predivna njemačka manekenka koja neodoljivo podsjeća na Brigitte Bardot. Pozirala je u Pradinom kaputu ispred objektiva Craiga McDeana, a ovo je njezina četvrta Vogue naslovnica.5. VOGUE NEDERLAND

Nizozemski Vogue ovog listopada oduševio naslovnicom o kojoj smo već pisali. Radi se o onoj s Karlie Kloss gdje manekenka prezentira novi jesenski trend – nošenje jedne oversized naušnice. Ovaj je trend popularna Zara već uspjela iskopirati pa u trgovinama španjolskog diva možete pronaći vrlo slične modele ovome koji nosi Karlie.


N.B.
Objavljeno: 23.09.2014. u 11:18
Tagovi: naslovnica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p