SVJETSKA MODA

Pistom prošetala najbolja tijela modnog svijeta

Victoria's Secret show 2012.

U New Yorku je sinoć održana spektakularna revija Victoria's Secreta koju su nosile neke od najpoznatijih manekenki svijeta.

Poznata je stvar da Viktorijine anđelice u Americi imaju status pop zvijezda te njihove nastupe redovito prati milijunski auditorij, a katalozi ovog branda razgrabe se u trenutku, kao da se radi o nekom svjetskom best-selleru.

Revija koju VS upriliči svake godine nema posebnog naglaska na predstavljanje nove kolekcije donjeg rublja.  Ovo je dobro složen višemilijunski show, na kojem prezgodne žene nose stilizirane/kostimografske komade obogaćene velikim anđeoskim krilima koja su, po priznanju djevojaka, iznimno teška za nositi.

Svake godine djevojkama se na pisti pridruže najveće zvijezde glazbenog svijeta, a ove sezone odabir je pao na Bruna Marsa, Justina Biebera i Rihannu, koja je u crnoj provokativnoj haljini itekako konkurirala djevojkama.

                                 

Dva nova lica u anđeoskoj postavi, Cara Delevingne i Jourdan Dunn, dobro su podnijele tremu prvog nastupa, a Karlie Kloss koja je debitirala prošle godine, ove se godine već udomaćila u društvu Mirande Kerr, Alessandre Ambrosio, Adriane Lime, Candice Swanepoel i drugih ljepotica.

 

photo: profimedia

Objavljeno: 08.11.2012. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p