SVJETSKA MODA

Pogledajte najljepše blagdanske izloge

Luksuzne robne kuće zaživjele u božićnom ruhu

Ako ovog mjeseca posjetite neku od svjetskih metropola, obvezna turistička atrakcija koju definitivno ne biste smjeli propustiti pogledati su izlozi renomiranih svjetskih kuća, koji zbog održavanja vrhunskog imidža brendova u blagdanskoj sezoni postaju podjednako ekskluzivni iznutra i izvana te se prerušavaju u najmaštovitije božićno ruho.

Čini se kao da natjecanje između najposjećenijih robnih kuća nikada ne prestaje, a tematsko ukrašavanje blagdanskih izloga svake godine poprima sve veće dimenzije, sa sve luksuznijim, skupocjenijim i ekstravagantnijim modnim pričama iza njihovih monumentalnih stakala.

Postavi u koje bismo voljeli i sami uskočiti, već na prvi pogled uvlače svoju publiku u drugu dimenziju, u kojoj podjednako i potpuno besplatno na istome mjestu uživaju imućni kupci i kupci skromnijih budžeta.

Za prave male zimske bajke u velikim svjetskim kućama mnogi govore kako bi posramile i samog Djeda mraza, stoga se svaki obilazak robnih kompleksa na ulicama New Yorka, Londona i Pariza pretvara u pravi sezonski spektakl.

Za vas smo ovog prosinca izdvojili najljepše izloge svjetskih robnih kuća, među koje se već tradicionalno svrstavaju Barneys, Galeries Lafayette i Harrods, a pogledati ih možete u našoj galeriji.

 

H.B.

photo: thebwd.com

 

-->--> -->
Objavljeno: 11.12.2013. u 16:03

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p