SVJETSKA MODA

Pogledajte novu H&M kolekciju

H&M leti na Mjesec
H&M Studio
 
Dok su prije mnogi bili protiv sudjelovanja high street branda na Paris Fashion Weeku, u kratkom vremenu ova revija je postala jedna od popularnijih. To ne iznenađuje jer je H&M ipak jedan od vodećih svjetskih brandova. Nova kolekcija predstavljena je u srijedu, 4. ožujka, a sve posjetitelje je odvela ni manje ni više nego na Mjesec.

Zanimljiva scenografija je privukla pažnju velikog broja posjetitelja. Pista je odmah dočarala kako možemo očekivati futurističku kolekciju.
 
H&M Studio 
H&M Studio
 
"U ovoj H&M Studio kolekciji prevladava jedna izvrsna energija. Obožavam sportske i futurističke komade koji se izvrsno zajedno kombiniraju“, komentirala je Ann-Sofie Johansson, kreativna direktorica iz H&M-a.
 
H&M Studio 
H&M Studio

Reviju je otvorila Carline de Maigret
, pariška street style zvijezda i glazbena producentica, a na pistu je izašla u srebrnom kožnom kombinezonu. Nakon što je preuzela svoj DJ pult, počele su izlaziti manekenke.
 
H&M Studio 
H&M Studio
 
Možda je scenografija djelovala umjetnički i izvan ovog vremena, no zato je kolekcija prije svega nosiva, a kolorit je neočekivano zemljani.
 
H&M Studio 
H&M Studio 
Pojedini izlazi su možda djelovali nenosivi, no sve je u stylingu. H&M prije svega predstavlja kolekciju za šire mase, a sudeći prema viđenim komadima, već znamo da će neki od njih, poput pulovera, jakni i hlača, biti pravi bestseleri.
 
H&M Studio 
Brojni uzvanici su komentirali kako je ovo najbolja H&M Studio kolekcija do sada, a mi se s tim slažemo. Brand je napokon našao balans između zahtjevne pariške publike i svoje šire mase.

Kolekcija će biti dostupna u 200 trgovina diljem svijeta od 10. rujna ove godine.

Mija Dropuljić
Foto: HM
Objavljeno: 05.03.2015. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p