SVJETSKA MODA

Pogledajte: video kampanja FASHION.SI International Fashion Week

Prvi internacionalni tjedan mode u Ljubljani

Prvi slovenski modni portal Fashion.si sa ponosom predstavlja službenu video kampanju za prvi International Fashion Week koji će se održati 12 i 13.travnja, u  dvorani Meduza na Gospodarskem raztavišču u Ljubljani. Glavne uloge u kampanji povjerene su slovenskim modnim ikonama Hermini Kovačič i Franciju Planinšeku. Kao inspiracija za video poslužio je sam modni događaj, točnije pripremanje za odlazak na reviju.

Martin Rojnik, kreativni direktor IFW projekta, izjavio je kako je snimanje ove kampanje bilo predivno iskustvo: "Spontana i profesionalna ekipa na snimanju, znatno je doprinijela da ovo iskustvo bude nezaboravno. Snimali smo u divnoj okolini u Vili Bled. Ono što smo željeli prikazati jesu ljudi jakih i različitih karaktera koji kroz pripreme za modni događaj doživljavaju različite snove. San, kao neispunjena želja na trenutak postane stvarnost, savršeni trenutak koji smo uhvatili u svijetu koji je uvijek nesavršen." - izjavio je Rojnik.

Video kampanja je uvod u International Fashion Week na kojem će se pored, etabliranih slovenskih dizajnera, svojom novom kolekcijom predstaviti i hrvatski dizajner Ivan Alduk. Svoje će kolekcije predstaviti i dva slovenska modna giganta Mura i Rašica. International Fashion Week sponzorski su podržali HTc i Mercedes-Benz

 

FASHION.SI INTERNATIONAL FASHION WEEK 012 Video Campaign from FASHION.SI on Vimeo.

 

Objavljeno: 28.03.2012. u 16:27
Tagovi: fashion.si

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p