SVJETSKA MODA

Poljski brend čije kreacije obožavamo

Modni zemljopis
Magda Butrym

Jaime King, Rosie Huntington Whiteley, Kate Bosworth, Olivia Culpo, Suki Waterhouse i brojne druge poznate trendseterice ne skidaju se iz njezinih kreacija posljednjih nekoliko sezona.

Ona je Magda Butrym, vlasnica istoimenog luksuznog brenda iz Poljske koji je pokrenula 2014. godine i brzinom munje pretvorila u svjetsko ime za kojim luduje cijeli svijet. Brend je kombinacija retro silueta koje su savršeno upakirane u moderan dizajn, besprijekorno izrađene i jednostavno stvorene da privuku pažnju. Dok je u početku u svojim kolekcijama Magda imala samo odjevne komade, 2017. je izbacila prvu liniju obuće, nakita i ostalih modnih dodataka koji su bili odlično prihvaćeni od strane njezinih klijentica.

Magda Butrym
Kod izrade svakog komada odjeće, Magda razmišlja kako će izgledati u kombinaciji s bazičnim trapericama, potpeticama ili tenisicama jer želi da njezin dizajn bude lako kombiniran i nosiv u gotovo svim prilikama. Njezine kolekcije su ženstvene i sofisticirane, s povremenim izletima u muške krojeve, predimenzionirane siluete i laganu asimetriju. Sve zajedno je upakirano u neodoljivu romantiku, s dozom djevojačkog šarma i suptilne zavodljivosti. Uostalom, jedan pogled na novu kolekciju je dovoljan da se i sami uvjerite zašto nas je Magda toliko osvojila!

Magda Butrym

Magda Butrym

Magda Butrym

Magda Butrym

Magda Butrym

Magda Butrym

Foto: Magda Butrym
Objavljeno: 06.04.2018. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p