SVJETSKA MODA

Talijanski brend koji nas je osvojio stylish ženstvenim komadima!

Dašak talijanskog stila koji uvijek izgleda tako dobro!

Dobro je poznata činjenica da je moda promjenjive naravi, pa samim time nije neobično što iz sezone u sezonu svjedočimo nekim novim pravilima. Ipak, klasika i doza bezvremenske modne note baš uvijek asociraju na dobar stil koji ne poznaje trendove niti prolaznost te je izgrađen na postulatima dugotrajnog i pametnog ulaganja u odjeću.

Pojam modne održivosti već se neko vrijeme u modnom svijetu nameće kao vrlo važno pitanje. Modna industrija svojim djelovanjem nažalost ne pomaže očuvanju okoliša niti izgradnji osobnog identiteta jer nerijetko počiva na granama kopije pritom stvarajuću uniformiranu vojsku koja se ni po čemu ne razlikuje. Upravo zato priliku valja dati nešto drugačijim brendovima koji se vode prihvatljivijim idejama te u konačnici donose pregršt odjevnih predmeta koji se uz malo kreativnog poigravanja mogu uklopiti u baš svačiji stil.

Lucia Zolea ime je dizajnerice koja se krije iza istoimenog brenda, a ono čime ćete na prvi pogled biti osvojeni bez imalo razmišljanja je ženstveni modni prizvuk u kombinaciji s vintage komadima. Posebna priča koju ovaj brend krije zapravo objedinjuje dva aspekta, Lucijin dizajn, ali i ponudu pravih vintage odjevnih predmeta. Tako na službenoj stranici možete pronaći neke doista posebne i rijetke modele poznatih i manje poznatih dizajnera. Sama estetika brenda neodoljivo podjeća na talijanski la dolce vita, pa samim time možemo zaključiti da je riječ o modi koja voli žensko tijelo i siluetu te naglašava ono najljepše.

Osim prekrasnih topova i haljina, u ponudi možete pronaći i posebne svilene bluze, efektne kragne, ali i modne dodatke u vidu torbica, remenja, nakita i cipela. Premda je jedna od prvih asocijacija na riječ vintage pomalo staromodan stil, vjerujemo da će vas brend Lucia Zolea razuvjeriti i potaknuti da priliku date nešto drugačijem i svakako unikatnijem modnom izražaju! Kada govorimo o kombiniranju vintage odjevnih predmeta ili onih novih dizajniranih u tom ruhu, valja istaknuti da to ne znači da ih ne možete nositi s modnernim trapericama, suknjama ili haljinama. Modna održivost krije se upravo u tome, sinergiji novog i starog kako bi se potaknulo recikliranje odavno zaboravljenih trendova te inspiriralo za kreativno kombiniranje koje oslikava nečiju osobnost. Stoga, ono što predlažemo je da pustite mašti na volju jer smo sigurni da ćete s finalnim proizvodom biti i više no oduševljeni.

Objavljeno: 13.05.2021. u 13:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p