SVJETSKA MODA

Poseban nakit koji će podignuti svaki outfit!

Neodoljivi komadi španjolskog brenda s naglaskom na održivost i etičku proizvodnju

Posljednjih nekoliko godina svjedoci smo snažnom buđenju mase kada govorimo o ekološkom i etičkom utjecaju koji moda ima na našu planetu; high street brendovi sve se više okreću etičkom procesu izrade kada je u pitanju odjeća, obuća i nakit, a oni manji brendovi koji takvu politiku provode oduvijek, napokon su došli do izražaja.

Danas je zaista lako pronaći manje brendove i radnje koji izrađuju i prodaju održive proizvode po povoljnoj cijeni, a koji su proizvedeni po visokim etičkim standardima, s naglaskom na brigu za okoliš i uvjete u kojima njihovi zaposlenici rade. Jedan od takvih brendova je MAM; tim kreativaca koji od 2014. godine izrađuje i prodaje svoje kolekcije nakita i satova u Barceloni, i to s velikim naglasom na etičku izradu i korištenje prirodnih, recikliranih materijala. Samo ime brenda; MAM, kratica koja ujedno i odaje samu misiju ovog kreativnog kolektiva: Movement, Art, Mission

89€

 

69€

49€

Nadahnuti jednostavnošću i umjetnosti krenuli su u misiju stvaranja ekološki potpuno prihvatljivog brenda čije su cijene također vrlo prihvatljive. Iako su krenuli s proizvodnjom drvenih satova, danas je MAM prvenstveno brend nakita čiji modeli ne prestaju oduševljavati. Jednostavne, minimalističke linije u kojima se spaja urbano i prirodno tvore prekrasno dizajnirane komade naušnica, ogrlica i prstena koji su vrlo jednostavni, a opet posebni i efektni.

49€

 55€

39€

99

Cijelu kolekciju možete potražiti na službenim stranicama brenda na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani artikl koji će na vašu adresu stići u roku par dana. Svakom kupnjom sudjelujete u humanitarnoj akciji, a aktualne humanitarne projekte u kojima možete sudjelovati također potražite na stranicama brenda!

49€

 

Objavljeno: 15.02.2020. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p