SVJETSKA MODA

Posebna torba koja će se sigurno pronaći na vašoj listi želja!

Zanimljiv dizajn podignut će svaku kombinaciju!

Torbe su bez imalo razmišljanja detalj koji cijelom outfitu može podariti zanimljiv i drugačiji izgled, a što se tiče praktičnosti i funkcionalnosti, također je riječ o stavkama koje nisu zanemarive. Ovog puta naišli smo na interesantnu torbu brenda Carolina Santo Domingo za koju smo sigurni da će zaintrigirati sve zaljubljenike poseban modni izričaj.

Riječ je o crossbody Carolina Santo Domingo Corallina torbi koja dolazi u svojevrsnom 'pufastom' izdanju te je midi veličine, a dlaka je napravljena od janjeće vune što je čini izuzetno mekanom i ugodnom za nošenje. Što se tiče kombiniranja ovog modela, idealna je za casual dnevne kombinacije u kojima želite ostaviti dojam te kreirati chic romantičnu gradsku priču, a budući da je riječ o torbi koja je zapravo vrlo topla, nije baš najbolji odabir za nešto više temperature. Iako ovu torbu ponajviše volimo vidjeti u dnevnim kombinacijama, nisu isključene niti one večernje, a dobra vijest je što osim u camel nijansi,  Corallina dolazi i u statement crnoj. Upravo crna varijanta sjajna je za večernje outfite koji odišu minimalizmom i strogim linijama, pa će ovaj model torbe biti taj koji će na elegantan i profinjen način kombinaciji podariti dašak modne zaigranosti.

2500 kn

Osim činjenice kako je ova torba sama po sebi vrlo posebna i specifična, možete joj podariti i dašak vlastite osobnosti. To ćete najlakše učiniti odlučite li se za maramu ili neki sličan detalj koji potom zavežite oko ručke. Na taj način postići ćete izgled koji je autentičan i drugačiji te definitivno odskakati od mase. Budući da se nalazimo u periodu sniženja, ovu divnu torbu možete nabaviti online po sniženoj cijeni od 2500 kn te iako je riječ o većoj svoti novaca, torba koju dobijete bez imalo razmišljanja je jedna od vječnih.

Foto: Instagram, carolinasantodomingo.com
Objavljeno: 13.01.2020. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p