SVJETSKA MODA

Posebne torbice čiji dizajn će vas oduševiti

Sjajan brend koji osvaja na prvi pogled!

Proljeće je jedno od onih razdoblja kada volimo uskočiti u vesele i razigrane kombinacije koje odišu vibrantnim bojama i posebnim štihom koji podiže raspoloženje te savršeno pristaje sunčevim zrakama. Torbice su detalj koji obožavamo te mu pridodajmo posebnu pažnju zato što mogu uvelike utjecati na cjelokupan izgled, pa ne čudi da nam uvijek fali još baš taj jedan model u kolekciji.

Instagram je platforma koja neupitno diktira trendove današnjice, no u moru brendova, ponekad iskoče i oni neki u koje se instantno zaljubimo. Alameda Turquesa je ime portugalskog brenda iza kojeg stoji obiteljski duo, majka Ana i kćer Carolina. Carolina je mlada arhitektica, dok je Ana poduzetnica, a zajedno tvore sjajan tim te donose odličan i poseban dizajn. Ono što brend Alameda Turquesa ističe iz mase sigurno je činjenica kako se u potpunosti radi o ručnom radu, a u svojoj ponudi osim torbica imaju i šarmantne cipele. Njihova priča započela je 2013. godine s popularnim pom pom ukrasima koje je Carolina aplicirala na narukvice i ogrlice te se je u tom trenutku rodila ideja i želja za dizajniranjem i ostatka modnih detalja. Pom pom ukrase Carolina je počela koristiti i kao detalje za cipele i sandale koje su u vrlo kratkom roku postale veliki hit kojeg su prigrlile i poznate trendsetterice poput Anne Dello Russo i Chiare Ferragni. Nakon velikog uspjeha s obućom, red je došao i na dizajniranje posebnih te unikatnih torbica koje su u potpunosti ručni rad te su toliko šarmantne da ih u svom ormaru želimo baš sve.

Kada govorimo o dizajnu, torbice dolaze u malenim dimenzijama te različitih oblika, a ono što je posebno su interesantne perlice koje istovremeno torbicama pružaju dozu sofisticiranosti i profinjenosti u kombinaciji s ležernim prizvukom kojeg možete kombinirati u dnevnim casual kombinacijama. Što se tiče boja, u ponudi su one malo zagasitije, no možete pronaći i vibrantnu ružičastu, kao i sjajne pletene modele koji su odlični za neobavezne ljetne kombinacije. Kao što smo napomenuli, iako ove torbice dolaze s elegantnom notom, bez problema ih možete nositi u boho ili minimalističkim kombinacijama jer će svojom pojavom savršeno uklopiti u različite stilove te ih odvesti u zanimljivim dizajnerskom smjeru koji će definitivno odskakati od svih drugih.

Objavljeno: 08.05.2019. u 12:00
Tagovi: ženske torbice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p