SVJETSKA MODA

Posljednji pozdrav Hendrixu!

Anja Rubik odradila odličan posao za Vogue Espana

Svima je jasno kako se retro stil vratio na velika vrata, prvenstveno kroz razne odjevne komade koji relativno solidno oponašaju neka druga vremena u kojima su ljudi bili mnogo opušteniji, iskreniji, ali i zabavniji.

Španjolski Vogue odlučio je „zajahati" na valovima stila šezdesetih i sedamdesetih kada je uposlio odličnu Anju Rubik za modnu priču koja odaje počast velikom umjetniku Jimi Hendrixu. Zvijezda koja nas je prerano napustila ostavila je jak trag na modernoj zabavnjačkoj umjetnosti, posebice ako se osvrnemo na njegov osebujan stil koja u sebi spaja sve one zanimljive elemente s kraja šezdesetih, obojene u rock'n'roll chic kojeg naprosto obožavamo.

Anja je stala ispred Patricka Demarcheliera i pokazala što najbolje zna. Prenijeti  emociju izgubljenih vremena i pritom tako dobro izgledati može samo vrhunska profesionalka koja je već nebrojeno puta pokazala svoju vještinu transformacije. Odjevni komadi Miu Miu i Ann Demeulemeester savršeno su uklopljeni u posljednji pozdrav Hendrixu kojeg možete pogledati u našoj galeriji!

 

Marko Banjavčić

Objavljeno: 05.04.2010. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p