SVJETSKA MODA

Postani novo zaštitno lice Asosa!

Odlično Instagram natjecanje za buduće modele

Svijet interneta krcat je fotografijama apsolutno prekrasnih žena, koje bi bez imalo problema mogle ostvariti i više nego solidnu karijeru u svijetu modelinga. Dobro poznati modni lanac Asos, itekako je prepoznao potencijal ovakvog načina prezentiranja, te je nedavno lansirao natjecanje koje će im pomoći u traženju nove djevojke, odnosno, novog zaštitnog lica njihove modne linije za punašnije žene. S obzirom na činjenicu da su u 10 dana zaprimili više od 2000 prijava, moglo bi se reći da im ide i više nego odlično. 

Pobjednica će dobiti ugovor s agencijom Model 1 (ista agencija u svojim redovima drži i Lindu Evangelistu), snimanje kampanje za Asos Curve liniju, te njihove poklon bonove u vrijednosti 500 funti. Dakle, pobjeda bi bila i više nego slatka, a sve što trebate učiniti - osim da budete lijepa žena i posjedujete obline - jest, napraviti selfie fotografiju, staviti je na Instagram te je obavezno upotpuniti hashtagom, #MakeMeACurveModel. Kada već spominjemo obline, valja napomenuti da u ovome slučaju taj termin ne označava mrvicu jače bokove i konfekcijski broj 36 ili 38, već prave ženske obline koje uključuju konfekcijske brojeve 40, 42, 44 i više. Asos i agencija Model 1, naglasili su kako traže prirodne ljepotice, a kako bi se Vaša prirodna ljepota zaista istaknula, odlučili su ponuditi i nekoliko korisnih savjeta za savršeni selfie.

Dakle, nemojte stavljati puno šminke; pretjerivati u poziranju; kosu maknite s lica i pustite da prirodno pada; ne nosite šešir ili sunčane naočale te zaboravite na tehnička 'dorađivanja' i korištenje filtera (#nofilter). Natjecanje će biti aktualno do 9. lipnja 2014 godine. Sretno! 

 

I.K.

photo: Model 1 Agency, Asos

 

Objavljeno: 29.05.2014. u 11:19

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p