SVJETSKA MODA

Posve netipični model u editorijalu V Magazinea

Caitin Stickels ispred objektiva Nicka Knighta

Nick Knight

Caitin Stickels 29-godišnji je model, glumica i glazbenica iz Seattlea koja je modnim insajderima postala interesantna zbog rijetkog Schmid-Fraccaro sindroma, a radi kojega je rođena s očima koje djeluju kao da su mačje te zbog neobičnih deformacija na licu. 

Slavni fotograf Nick Knight pronašao je Caitin Stickles na Instagramu te ju je, zaintrigiran njezinim neobičnim izgledom, odlučio fotografirati za editorijal V Magazinea, a sve kako bi stavio na test tradicionalne standarde ljepote. Crvenokosa Stickles pozira u odjevnim komadima koje potpisuju Lanvin, Balenciaga i McQueen, a stylinge vizuala potpisuje Jacob K.

"Raditi s Nickom Knightom za V Magazine nešto je o čemu nisam mogla niti sanjati", izjavila je Stickles te dodala: "Nikad nisam ni pomislila da bih mogla raditi kao model ili u bilo kojem aspektu modne industrije. Uvijek sam se mogla samo iz daleka diviti. Ova suradnja s Nickom bila je nešto najluđe što mi se dogodilo. Zbilja mi je drago da su i Nick i V Magazine bili toliko hrabri i otvorenog uma da sami sebi dopuste da izađu iz okvira i daju priliku drugačijem", zaključila je Caitin. 

T.L.
Foto: Nick Knight za V Magazine

Objavljeno: 14.03.2017. u 13:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p