SVJETSKA MODA

Poznata blogerica pokrenula svoj modni brend

Sjajna kampanja prve kolekcije Šveđanke Caroline Blomst

Caroline Blomst je švedska modna blogerica koju ste sasvim sigurno zamijetili na brojnim street style blogovima jer ima genijalan modni stil koji odiše bezvremenskom klasikom. Caroline je jedna od osnivačica planetarno popularnog bloga Stockholm Streetstyle na kojem ima vlastitu rubriku naziva Carolinesmode u kojoj na dnevnoj bazi piše o aktualnim trendovima i zanimljivostima.

Ova lijepa blogerica odlučila je svoju popularnost iskoristiti za pokretanje modnog brenda koji je nazvala vlastitim imenom - Caroline Blomst. Nedavno je u javnost pustila prve vizuale kampanje koji izgledaju savršeno, a jučer je i web shopa krenuo s radom. Limitirana jesenska kolekcija sadrži bazične komade poput kvalitetne kožne jakne, fantastične crne bunde, dobrih skinny traperica i nekoliko jednostavnih pamučnih majica koje su osnov svakog ženskog ormara.

Kolekcija je dobila samo dobre kritike, a Šveđanke su s oduševljenjem počele kupovati njezine kreacije u kojima ponosno poziraju za Stockholm Streetstyle blog!

                   Caroline Blomst

 

Ana Bacinger

photo: Caroline Blomst

 

Objavljeno: 03.09.2013. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p