SVJETSKA MODA

Prada i Adidas predstavili prvu zajedničku kolekciju!

Dugoiščekivana suradnja luksuznog modnog brenda i giganta sportske odjeće!

Svoj zajednički projekt Prada i Adidas najavili su prije gotovo mjesec dana i to Instagram objavom koja prikazuje fotografiju Prada vrećice u kojoj se nalaze dvije Adidas kutije sportske obuće. Iako su najavili predstavljanje kolaboracije u prosincu, ovi modni divovi već su podijelili svoj debitantski proizvod s javnosti, a isti možete kupiti od 4. prosinca u odabranim trgovinama ili na webu.

Radi se o modelu Adidas Superstar tenisica koje je u Italiji izradila Prada, a koji stiže u limitiranom izdanju od samo 700 komada. Ovaj potpuno bijeli model kožnih tenisica mogu nositi i žene i muškarci, a na vanjskoj strani bit će naznačen i broj izdanja. Isto tako, tenisice krasi i logotip Prade koji se, osim na jeziku, nalazi i na bočnoj strani tenisice. U sklopu ove suradnje brendovi su, osim obuće, predstavili i inačicu Prada torbe za kuglanje koja također dolazi u bijeloj koži i koja savršeno spaja Pradin klasični dizajn s funkcionalnošću Adidas sportskih torbi.

Ovo nije prvi puta da se Prada pronašla u području sporta, baš kao što niti Adidasu ovo nije prvi put da surađuje s luksuznim brendovima; Prada je prošle godine predstavila liniju sportske odjeće pod imenom Linea Rossa, a Adidas je prethodno surađivao sa Stellom McCartney, Rafon Simonsom i ostalim velikim imenima.  ''Cilj ovakvog partnerstva jest što bolje istražiti prostranstvo baštine, tehnologije i inovacije te eksperimentirati tako da provlačimo tradiciju kroz neočekivane strategije. Nova vizija vuče inspiraciju iz bogatog nasljeđa oba brenda i tako dolazi do redizajna bezvremenskih klasika ''– ističe Pradin glasnogovornik.

S obzirom na to da brendovi nisu najavili jednokratnu suradnju već partnerstvo, i uzimajući u obzir spomenutu povijest koju oba brenda imaju u spajanju sporta s pop kulturom, veselimo se vidjeti što su sve pripremili za ostatak kolekcije!

Foto: Prada, Adidas
Objavljeno: 25.11.2019. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p