SVJETSKA MODA

Pradin Fantasy Lookbook vodi vas na put 50-im i 60-im godinama

Miuccia predstavila 11. po redu umjetnički prikaz svoje kolekcije
Sladoledne boje, nježni plisirani slojevi, retro kupaći kostimi i kaputići, kao i neodoljivi modni dodaci s aluzijom na vintage automobile, čine posljednjih mjeseci jednu od omiljenih proljetnih kolekcija, koju je iznjedrila Miuccia Prada, inače nesklona ovakvom ženstvenom naboju u svom dizajnu.


Prada ipak ne bi bila Prada kada bi modno osvještenom društvu ponudila tek kampanju i nekoliko njenih vizuala, pa je tako genijalna dizajnerica jedanaesti put po redu predstavila "Real Fantasies Lookbook", umjetnički prikaz proljetne kolekcije nastao u kolaboraciji Pradine fondacije i AMO-a, produžene ruke Ureda za metropolitansku arhitekturu.

Prada nas ovog proljeća vodi na put 50-im i 60-im godinama prošloga stoljeća, a inspirativni kolaži sastavljeni su od fotografija Phila Meecha iz backstagea revije te grafika Jeroena Koolhaasa i Loka Jansena, koji su modele smjestili u svoje ručno izrađene kolaže iz nekih minulih vremena. Uz pomoć it modela današnjice, kao što su Lindsey Wixson, Abbey Lee Kershaw i Anais Pouliot, Prada ih u ovom slučaju ipak na jedan vrlo zanimljiv način oživljava, a kako izgleda popratni video novog Fantasy Lookbooka, pogledajte u nastavku.

 


H.B.
Photo: Prada
Video: Youtube

Objavljeno: 19.03.2012. u 20:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p