SVJETSKA MODA

Predivna nova kolekcija srpskog dizajnera koja ostavlja bez daha!

Još jedna posebna modna priča!

U svima nama krije se uzbudljivi potencijal da pretvorimo snove u stvarnost. Tu urođenu sposobnost smo koristili nebrojeno puta, ne znajući da će doći vrijeme kada će ova osobina postati neophodna. Cijeli svijet je zaspao, sve se utišalo i postali smo uskraćeni za ljudski dodir, za bliskost. Odjednom, stvarnost je postala preteška. U ovom stanju sličnom hipnozi, bili smo svjesni svijeta oko nas, ali nismo imali moć stupiti u interakciju s njim, još manje ga mijenjati. Sve što nam je ostalo su naši snovi. Ali onda, ljudski duh se budi. Otpornost i optimizam su nas probudili. Sanjanje je super, ali život se treba živjeti. Najednom, bili smo budni, spremni da pređemo granice i ponovo se prilagodimo svijetu, ali i da svijet prilagodimo nama.

'Ideje su samo dolazile, kao da su imale vlastitu volju. Sjetili smo se kako je to stvarati nešto značajno, kako je pretvoriti misli u opipljive stvari koje služe da unesu ljepotu u svijet. I sjetili smo se tko smo. Tako, pred vama je kolekcija Awakening - buđenje. Ona je manifest naše odanosti snovima. Obećanje da postoji nada i da veza s nama samima nije izgubljena.' - ponosno ističu iz Mihano Momosa tima.


U ovoj kolekciji priroda je vrlo direktno izvor inspiracije. Pregršt cvjetnih motiva simbol su prirode koja se budi. Plave, žute i puder boje bude sva čula. Budući je udobnost i dalje potrebna, korišteni su lagani i lepršavi materijali, i dizajnirano je mnogo oversized sakoa i hlača širokih nogavica. Dizajner se poigrao i s dodatcima te kreirao šešire koji zaokružuju svaku kombinaciju. I naravno, korišteno je puno perja, po prvi put u žutoj boji koja dizajnera podsjeća na Feniksa koji se diže is pepela, mita kojeg se sada svi morao sjetiti.

'Oda snovima. Oda realnosti. To je ova kolekcija. Jedno je nepotpuno bez drugog. Zato, sanjajte. Probudite se!' - govori dizajner.


Creative director: Mihailo Anušić
Art director: Adem Grljević
Foto: Mihailo Anušić, Adem Grljević
Model: Ines Ćulibrk
Šminka: Zlata Blagojević
Kosa: Aleksandar Gligorievski
Objavljeno: 15.02.2021. u 10:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p