SVJETSKA MODA

Predstavljamo: New Wave Project

Regionalna izložba modnih editorijala

U Beogradu se ovih dana priprema regionalna izložba modnih editorijala na kojoj će biti prezentirani radovi 11 fotografa iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Uz vodstvo mentora projekta Miše Obradovića i kreativnog tima, odabrani  fotografi su realizirali editorijale na 11 zadanih tema koje su inspirirane velikim filmskim ostvarenjima, književnim djelima, glazbom i životnim stilovima.

Službeni preview izložbe zakazan je za 11. travnja u prostorima Supermarket Concept Store-a, koji će izložbu ugostiti do 18.travnja. Nakon toga, fotografije će biti izložene u 22 vozila javnog prijevoza i to u razdoblju od travnja do lipnja ove godine.

Ovakav vid promocije ukazuje na probleme s kojima su mladi kreativci suočeni, točnije nemogućnosti da njihov rad bude viđen dalje od kruga njihovih prijatelja na društvenim mrežama. Organizatori kažu kako im je želja da izađu iz zatvorenih izložbenih prostora te da umjetnički ožive javni prostor i dopru do tisuća ljudi koji svakodnevno koriste usluge javnog prijevoza.

U izložbi sudjeluju: Aida Hajdarević, Bojan Janjić, Danilo Anđus, Dolores Juhas, Dragan Klem, Dušan Milenković, Kosta Đuraković, Marijana Gligić, Marko Arsić, Marko Prelić i Nemanja Knežević.

 

Više o samom projektu na: New Wave Project

 

Objavljeno: 01.04.2013. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p