SVJETSKA MODA

PREDSTAVLJAMO: Topshop lookbook za jesen 2010.

Što ćemo nositi ove jeseni?

Mislimo kako ne bismo pogriješili ukoliko izjavimo da je high street brend Topshop jedan od najdražih brendova svake prave modne ovisnice.

Oduševljavaju nas iz sezone u sezonu svojim odličnim dizajnom i relativno pristupačnim cijenama te modnim novitetima za kojima naprosto venemo.

Ni jesen 2010. nije ništa drugačija. Topshop je još jednom dao do znanja da zna i umije oduševiti modnu masu. Novi lookbook je djelo francuskog fotografa Franca Sauvairea, a modne kombinacije su mašta stilistice Katie Shillingford koja radi styling između ostalog i za Dazed&Confused.

Ovo je prvi lookbook nakon dugo vremena koji ima kulisu, odnosno lokaciju koja je napušteni podrum, a u lookbooku su prikazali četiri nove Topshop kolekcije - Out Of The Wild, Dark Nouveau, The Outsiders i Hi Perfomance. Svaka od kolekcija karakteristična je po prepoznatljivom stilu i detaljima - Out Of The Wild karakteriziraju haljine od šifona, krznene jakne i maxi prsluci, The Outsiders je nabrijana futurizmom i britanskim stilom, Dark Nouveau je mračna i puna čipke, a Hi Perfomance ležerna i sportska.

U našoj galeriji pogledajte Topshop lookbook za jesen 2010.!

Ana Bacinger

Objavljeno: 07.07.2010. u 21:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p