SVJETSKA MODA

Prekrasne vjenčanice u kojima ćete zablistati u punom sjaju

Haljine s divnom modnom pričom koja osvaja na prvi pogled!

Vjenčanje je mnogim ženama jedan od najvažnijih dana u životu, stoga ne čudi što je iznimno bitan i odabir vjenčanice. Vjenčanje je trenutak u kojem je svaka žena princeza, stoga bi jednako bajkovita trebala biti i vjenčanica, pokazati ono najbolje i pomoći da sveukupni dojam bude čarobno iskustvo koje se ne zaboravlja!

Odabir vjenčanice je bez imalo razmišljanja odluka koja mnogim ženama zadaje glavobolje. Od prevelikog izbora nije se rijetkost izgubiti, zaboraviti na prvotne želje i u konačnici nepotrebno paničariti. Sigurno je da baš svaka žena ima viziju svoje vjenčanice, stoga je prvi korak pronalazak dizajnera koji odgovara ideji. Jednom kada ste pronašli željenu estetiku, iz asortimana izaberite onu savršenu, a dizajnerica koja je nama zapela za oko je Ruskinja Arina Boganova.

Prekrasan dizajn koji karakteriziraju jednostavne linije i konstrukcije upotpunjene posebnim detaljima koji vrlo suptilno naglašavaju svu preciznost i ljubav unesenu u izradu ovih divnih vjenčanica, definitivno je nešto što osvaja na prvi pogled. Arinine vjenčanice namijenjene su modernoj ženi koja želi suvremeno bajkovito vjenčanje, decentan izgled, ali i onaj koji će privući baš sve poglede. Modeli se razlikuju, pa tako možete pronaći one slip, odnosno minimalističke, kao i modele koji su dorađeni tilom, čipkom ili sličnim prekrasnim detaljima koji doliče prigodi. Također, osim klasičnih krojeva u ponudi su i mini varijante te sve popularnija odijela koja također mogu na zanimljiv način dočarati stylish modernu mladenku koja ne podliježe tradicionalnim okvirima. U ovim vjenčanicama neovisno o kroju i formi za koji se odlučite,  poseban izgled je zagarantiran, stoga planirate li u skorije vrijeme vjenčanje, svakako predlažemo da zavirite u ponudu za koju smo sigurni da će vas baš kao i nas u potpunosti oboriti s nogu!


Objavljeno: 29.04.2020. u 14:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p