SVJETSKA MODA

Prepoznajete li Alessandru Ambrosio?

Fantastične naslovnice LOVE magazina

Jedno od najišečekivanijih izdanja u svijetu mode - rujansko izdanje LOVE magazina, polako otkriva svoje favorite.

Genijalna urednica Katie Grand, pripremila je čak 8 tematskih covera s supermodelima svih generacija.

Za sada su otkrivene četiri, i to s Alessandrom Ambrosio, Rosie Huntigton Whiteley, veterankom Lauren Hutton te Gisele Bundchen. 

I dok je Rosie stilizirana u maniri lika Jessice Rabbit, Alessandru Ambrosio po prvi puta vidimo u darkerskom izdanju, pomalo nalik modelima iz Givenchy kampanje. Ovaj look možda i nije iznenađujući ako uzmemo u obzir da su naslovnicu snimali Mert&Marcus koji već nekoliko sezona surađuju s Riccardom Tiscijem na kampanjama kuće Givenchy.

Gisele je po tko zna koji put ponijela epitet seks bombe te njena naslovnica odiše klasičnim seksepilom kasnih 70-ih i ranih 80-ih. S preplanulim tijelom, mačkastim očima i natapiranom kosom, naslovnica s Gisele evocira lude noćne provode u Studiu 54.

                                

Jedan od zanimljivijih uradaka jest onaj s prekrasnom Lauren Hutton koja je jedna od rijetkih dama koja ne skriva godine, te je njen cover izveden bez retuširanja.

S obzirom na viđeno, s nestrpljenjem očekujemo sljedeće četiri naslovnice koje će na internetu osvanuti kroz narednih tjedan dana. 

 

photo: LOVE magazine

 

 

Objavljeno: 17.08.2010. u 12:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p