SVJETSKA MODA

Prestižne svjetske vjenčanice stigle u Hrvatsku

Izraelske Berta vjenčanice konačno u metropoli

Često za kampanju vjenčanica kažemo da oduzimaju dah. Prvi pogled na Berta vjenčanice i shvatit ćete da su upravo ove vjenčanice - san svake mladenke.

 
Svaka žena kao mala djevojčica mašta o danu svog vjenčanja i vjenčanici u kojoj će zablistati na taj za nju najvažniji dan. Vjenčanice satkane od najfinije čipke i svile, raskošno ukrašene ručno šivanim perlama i ukrasima čine ove vjenčanice najprestižnijim u svijetu, a od sada su dostupne u Mia Couture showroomu u Masarykovoj ulici broj 24.
 

Izraelske Berta vjenčanice poput oluje su zavladale svijetom mode. Postale su sinonim za najraskošnije i najluksuznije vjenčanice u kojima će svaka mlada izgledati kao iz bajke, jer svaku haljinu krasi beskrajna elegancija i gracioznost. Svaki model haljine izrazito je romantičan ali s dozom naglašene ženstvenosti gdje jasno dolazi do izražaja vizija same dizajnerice - preciznost u izradi, prikriveni seksipil i beskompromisna ljepota svake haljine.
 

Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su ove vjenčanice u najpoželjnije među svim mladenkama diljem svijeta. Odlika ovih vjenčanica je da se ne mogu probati i iznajmiti, no Hrvatska je postala posebna po tome što će se haljine moći i probati i iznajmiti u Zagrebu.
       
 
 
 
 
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 03.02.2016. u 09:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p