SVJETSKA MODA

Pret-a-Porter Ivice Skoke

Katalog snimljen na atraktivnim lokacijama otoka Krka.
U sklopu najvećeg modnog događaja sezone, Quelle Fashion.hr-a u Varaždinu, predstavit će se Ivica Skoko, poznati dizajner koji već godinama izaziva veliku pažnju na hrvatskoj modnoj sceni. Ovih je dana Ivica Skoko sa svojim kreativnim timom - fotografom Dorijanom Kljunom, stilisticom Ivanom Bilanđijom Billy i make up artisticom Mirtom Pejić, snimio katalog za kolekciju jesen/zima 2009. koja će biti predstavljena na nadolazećem Quelle Fashion.hr-u u Varaždinu.
Sve fotografije snimljene su na lokacijama Voz i Glavotok na otoku Krku, a u ulozi modela pojavljuju se poznata hrvatska manekenka Iris Rajčić i glumac Vladimir Tintor.
Afirmirani hrvatski modni dizajner Ivica Skoko kaže kako će ove godine u Varaždinu njegova kolekcija vjerovatno izazvati veliko zanimanje javnosti. Naime, iako su svi već naviknuti na to da se Skoko predstavlja elegantnim većernjim haljinama, na QUEELLE FASHON.HR-u bit će prikazana pret-a-porter kolekcija. "Inspiraciju sam pronašao u škotskim kiltovima. Pistom će prošetati manekenke koje će predstaviti 20 modela, većinom hlače i sakoe izrađene od visokokvalitetnih štofova s karo-uzorkom. Sve će to biti vrlo neuobičajeno za mene", izjavio je Skoko.
Objavljeno: 24.01.2008. u 19:43

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p