SVJETSKA MODA

Proljetne kampanje koje oduševljavaju

Prabal Gurung, Blumarine, Hermes, Alexander McQueen...

Candice Swanepoel u jednoj od najboljih proljetnih kampanja - kratak je opis vizuala Prabala Gurunga pod nazivom „Dark Violet", koji nas je naprosto oduševio svojom snažnom ekspresijom. Daniel Jackson primio se fotografije, a priču u vezi Candice zaista je nepotrebno ponavljavati. Talentirana i predana, svakako je jedna od modela koje pratimo.

Uz kampanju Prabala Gurunga, za oko nam je zapela i Zuzanna Bijoch za kuću McQueen. Kampanja koju potpisuje David Sims i dalje uživa u svojoj eteričnoj snazi koju Sarah Burton toliko obožava. Bajkovita i vidno romantična, ova kampanja naglašava daljnju vladavinu talentirane Burton. Stella McCartney također je jedna od onih dizajnerica čije kampanje s veseljem iščekujemo.

Stella McCartney

Mert&Marcus + Natalia Vodianova teško da mogu pogriješiti. Specifičan izgled kampanje, kao i print koji će dominirati ovoga proljeća, lijepa su uvertira u proljetne dane.

Carven se poigrao oblicima u svojoj veseloj kampanji dok je Michael Kors potražio inspiraciju u Africi. U našoj galeriji pogledajte koga smo vam još izdvojili!

M.B.

photo: Prabal Gurung, AlexanderMcQueen, Stella McCartney, Hermes, Carven, Blumarine, Michael Kors

Objavljeno: 02.02.2012. u 15:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p