SVJETSKA MODA

Prominentna imena američke mode okupljena u prestižnom dnevniku

CFDA Journal je okupio portrete američkih dizajnera i njihovih muza
Samo nekoliko dana dijeli nas do dodjele CFDA modnih nagrada, koja će se održati 3. lipnja u New Yorku. Ova dodjela je tradicionalni godišnji event, koji prepoznaje iznimne doprinose američkoj modi od strane individualaca sa svih područja modne industrije i s njome povezanih umjetnosti.

Prestižne nagrade za dizajn ženskih i muških kolekcija te modnih dodataka dodijelit će Vijeće američkih modnih dizajnera, a dok iščekujemo ovo glamurozno događanje, vrijeme nam krati odličan lookbook, točnije 2013 CFDA Journal, koji donosi crno-bijele portrete najprominentnijih imena američke mode.

Alexander Wang

U ovaj cijenjeni dnevnik ove su godine uključeni Marc Jacobs, Alexander Wang, Vera Wang, Thom Browne, Proenza Schouler, Sasha Pivovarova, Miranda Kerr, Kristen McMenamy, Hanne Gaby Odiele, Carolyn Muprhy i mnogi drugi, a okom svoje kamere ovjekovječio ih je Peter Lindbergh.

Proenza Schouler

CFDA dnevnik proteže se na ukupno 150 stranica i bit će uručen svakom uzvaniku dodjele CFDA modnih nagrada, koja će se održati idućeg ponedjeljka.

 

H.B.

Photo: CFDA Journal

Objavljeno: 30.05.2013. u 20:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p