MODNI DODACI

Pronašli smo jedinstvene naušnice od bambusa i oduševili se

William Fan novo je ime o kojem ćete još puno čuti
William Fan njemački je dizajner koji je posljednjom kolekcijom na berlinskom tjednu mode oduševio modnu kritiku i predstavio pomalo neobične modne dodatke.

Mladi dizajner koji stoji iza istoimenog brenda, predstavio je ovih dana svoju najnoviju kolekciju inspiriranu euro-azijskim motivima na izrazito jednostavan, pročišćen i prije svega jedinstven način. Oduvijek inspiriran estetikom jednostavnog i elegantnog, koristi prirodne materijale poput kože, vune, svile kako bi reinterpretirao vlastitu viziju uniforme. Svaki odjevni predmet zapravo je simbioza klasičnih, funkcionalnih krojeva i inovativnih materijala za žene i muškarce. Osim što je posljednja kolekcija još jedan sjajan prikaz navedenog te, prije svega, osvježenje na modnoj sceni, Fanovi modni dodaci odnosno naušnice pridobile su pažnju svih prisutnih. 

 
Ovog proljeća i ljeta imamo priliku svjedočiti nizu različitih odjevnih komada i dodataka izrađenih od rafije odnosno pletiva, a Fan je otišao korak dalje i predstavio sjajne, masivne naušnice od bambusa. Motiv bambusa provukao je kroz cijelu kolekciju pa je stoga prisutan i na odjeći i torbicama u obliku drške, ali naušnice su one koje su privukle oko promatrača i pažnju društvenih mreža. Više o kolekciji možete vidjeti na službenoj stranici brenda te na Instagramu


 

Objavu dijeli @vivamodelsberlin

Objavljeno: 11.07.2018. u 15:09

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p