SVJETSKA MODA

Prva dama Amerike na naslovnici Voguea

Izdanje za travanj rezervirano je za Michelle Obamu
Prvu naslovnicu američkog Voguea, prva dama SAD-a Michelle Obama 'ponijela' je prije točno četiri godine, nedugo nakon inauguracije njena supruga na mjesto Predsjednika, a danas je taktički objavljen cover za travanj, na koji je Anna Wintour ponovno postavila svoju miljenicu iz političkih voda.

Fotografije su djelo Annie Leibovitz, a intervju u kojem su dublji uvid u svoj privatni život dali i Michelle i Barack Obama, potpisuje Jonathan Van Meter. Michelle je otvoreno progovorila o obitelji kao njenom prioritetu, stresnom životu u Bijeloj Kući i toliko obožavanoj modi, a popratni editorijal ponovno uključuje zajedničku sliku sretnih supružnika, baš kao i u vrijeme Obamina prvog mandata.

Ogromna čast pripala je dizajneru Reedu Krakoffu, čiju je plavu haljinu Michelle Obama odjenula za naslovnicu, a tu je i predivna balska haljina Michaela Korsa, još jednog dizajnerskog miljenika Prve dame, koja će nakon ovog nesumnjivo biti rasprodana brzinom svjetlosti. Novi broj američkog Voguea na kioske diljem svijeta pristiže 26. ožujka.

H.B.
Photo: vogue.com

Objavljeno: 14.03.2013. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p