MODNI DODACI

Prva MARA D kolekcija torbi

Istaknite zaigrani stil drugačijom MARA D torbom
Mara D torbice
D
a je prava torba jedna od osnovica prepoznatljivog stila dobro zna etablirana dizajnerica obuće Marijeta Duvnjak, a žene koje vole MARA D efektnu obuću sada će oduševiti i kolekcija torbi s potpisom istog brenda. Jer MARA D torbe su zahvaljujući svojim color block kombinacijama jakih, fresh boja itekako upečatljive.

Prva kolekcija MARA D torbi predstavlja tri osnovna modela – Sophia, Sarah i Carmen u devet varijacija. Izrađene ručno od najfinije kože, ove torbe svojim se dizajnom i kvalitetom nameću kao 'must have' komadi za proljeće 2017. Namijenjene ženama koje se ne boje nositi boje i za koje je moda svijet u kojemu nema granica i pravila, MARA D torbe unose dozu toliko potrebne individualnosti i živosti u svaku odjevnu kombinaciju.

Mara D torbice
Mara D torbice
Savršeno kompaktne i izrazito funkcionalne, MARA D torbe osiguravaju dovoljno prostora za sve što ženama treba od ranih jutarnjih sati do večeri. No, prvu kolekciju MARA D torbi upotpunjuju i tri modela poslovnih torbi koje je dizajnerica kreirala iz sebičnih razloga.

Mara D torbice
Mara D torbice
''Kako sam uvijek u potrazi za poslovnom torbom koja bi se savršeno uklopila u moj modni izričaj, a nailazim isključivo na klasične modele, odlučila sam se poigrati bojama i elementima, te tako stvoriti nešto drugačije, atraktivne i posebne poslovne torbe u koje će stati sve što jednoj poslovnoj ženi treba – od laptopa do make-up sitnica'', objašnjava Marijeta Duvnjak, dizajnerica i vlasnica brenda Mara D.

Mara D torbice
Mara D torbice
Mara D torbice
Mara D torbice
Paletu boja dizajnerica će uskoro obogatiti novim nijansama. Svi modeli dostupni su na web shopu, model Carmen po cijeni od 2.190,00 HRK, a modeli Sophia i Sarah po cijeni od 1.890,00 HRK.

Foto: Jure Perišić
Tattoo: Silvio Ivkić
Manikura: Jasminka Herceg za Bliss institut
Model: Josipa Janković
Objavljeno: 18.01.2017. u 09:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p