SVJETSKA MODA

Prva trgovina u kojoj možete raditi 'selfie' fotografije

Digitalni novitet u butiku Karla Lagerfelda

Prije samo nekoliko dana na londonskom Regent Streetu otvorena je prva britanska trgovina Karla Lagerfelda, modnog vizionara koji uz Chanelovu estetiku iz sezone u sezonu razvija i onu vlastite modne kuće. Karlova nova trgovina slavi ga kao brand i svojim kupcima nudi sve one sitnice koje čine njegovu pojavu tako jedinstvenom.

Osim što ondje možete kupiti Karlove lutkice, šalice, presvlake za iPhone, bijele ovratnike, kožne rukavice i tamne sunčane naočale, vremešni dizajner odlučio je ići ukorak s trendovima te se potrudio da u njegovoj novoj trgovini zastupljena bude i famozna 'selfie' fotografija.

Ona se može prakticirati u garderobi, gdje se klijenti mogu fotografirati, 'obraditi' fotku u nekom od dizajnerovih omiljenih filtera i potom ju podijeliti na Instagram. Uz to, tu su i brojni iPad-ovi, strateški podijeljeni po dućanu, s kojima se kupci mogu fotografirati ili ostaviti dizajneru personaliziranu poruku, zbog čega je posjet ovoj luksuznoj trgovini ultimativno i nesumnjivo nezaboravno iskustvo!

 

H.B.

photo: Karl Lagerfeld

 

Objavljeno: 18.03.2014. u 14:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p