SVJETSKA MODA

Prvi pogled na Wangov lookbook za H&M

Dizajner na Facebook profilu objavio tri fotografije

Nakon što su jučer objavljene fotografije nizozemskog Voguea i britanskog GQ – a na kojima smo vidjeli modele iz kolekcije Alexandera Wanga za H&M, dizajner je na Facebook profilu svoga branda objavio i tri fotografije iz lookbooka čiji se ostatak još uvijek nestrpljivo očekuje.

Wang je objavio fotografije dvaju ženskih modela, jednog odjevenog u sportski komplet koji smo već imali prilike vidjeti na Rihanni, ovog puta s oversized sivom jaknom od neoprena i velikim ruksakom na leđima kao i naočalama na glavi čime nam je dao do znanja da će kolekcija obilovati modnim dodacima. Drugi model nosi crni pulover reljefnog uzorka krokodilske kože i bijele biciklističke hlačice ponovo uz ruksak i kapu s Wangovim logom.

Treća fotografija prikazuje muškog modela s istom kapom ukrašenom logom u oversized crnom kaputu koji seže gotovo do koljena. U ruci drži sportsku torbu i nosi tajice nalik onima viđenim na Rihanni.
Sada napokon dobivamo potpuniju sliku o Wangovoj kolekciji za H&M koja je potencijalno očekivanija i od one Lanvinove iz 2010. godine i s nestrpljenjem očekujemo vidjeti ostatak onoga što nam je američki wunderkind pripremio.

 

N.B.
Objavljeno: 12.09.2014. u 10:00
Tagovi: Alexander Wang

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p