SVJETSKA MODA

QUEEN OF HEARTS stanuje u Boudoiru

Proljetna kolekcija Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić

Dizajnerski dvojac Boudoir možda se nije predstavio na ovosezonskom Cro-a-Porteru, ali su zato svoju najnoviju proljetnu kolekciju sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić odlučile promovirati na drugačiji način.

Njihova najnovija kampanja naziva Queen of Hearts s Almom Cerić u glavnoj ulozi je defintivno provokativna ponajviše radi korištenja svinjskog srca koje je trebalo simbolizirati ono ljudsko. Neki mediji su kampanju ujedno proglasili prvom hrvatskom photoshop katastrofom i to radi fotografije na kojoj modelu fali ruka. 

Što se same kolekcije tiče, Boudoirke su izjavile kako „Queen of Hearts ima za zadaću probuditi, šokirati i osvijestiti:  Ona poklanja svoje srce doslovno, usprkos svemu i u prkos svima! Ne okreće glavu i ne traži sporedni put iako za srce izvađeno iz prsnog koša nema spasa, pa ni za nju samu... Ovom doslovnom interpretacijom izjave ljubavi modni dvojac Boudoir odgovara na glavni problem društva i govori beskompromisno i bez očekivanja ''Dajem ti svoje srce...''" poručuju iz Boudoira.

Fotografije su djelo Mladena Šarića.

Objavljeno: 05.04.2011. u 10:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p