SVJETSKA MODA

QUELLE FASHION.HR I KEUNE

Keune za nadolazeću sezonu predstavlja pet novih intenzivno crvenih nijansi - RED INFINITY.

U suradnji sa QUELLE FASHION.HR –om, Varaždin će ove godine posjetiti jedna od Keuninih najvećih stručnjakinja, Carole Hozzatte. Carole je svoju bogatu karijeru “brusila” u najvećim europskim modnim centrima poput Milana, Pariza i New Yorka te kao dugogodišnja suradnica u francuskoj tvrtki “Sergio Rossi”, specijaliziranoj za image svjetskih celebrity klijenata poput: Laure Pausini, Philippea Candelora i mnogih drugih.

Nakon godina provedenih u svim poljima frizerske industrije, od salon managementa do edukacijskih seminara, dolazi na funkciju art direktorice “Keune Haircosmetics Francuska”. Kao ekspert u području edukacije frizera, Carole će na ovosezonskom QUELLE FASHION.HR-u predvoditi stručni tim Keune Akademije Hrvatska.
 

Carole Hozatte je cijenjeni art director u Keune Haircosmetics France, smještenoj na elitnoj Champs Elysées u Parizu. Iza sebe Carol ima veliko internacionalno iskustvo u najrazličitijim poljima frizerske industrije: kao stilist, iskustvo u salon managementu te vrlo zahtjevnom području edukacije frizera. Prije nego se pridružila Keune Haircosmetics France, radila je kao stilist u Milanu, New Yorku i Côte d’Azur. Carol će u Varaždinu predvoditi tim stilista Keune Akademije Hrvatska, zaduženog za službeni hairstyle modnog događaja Quelle Fashion.hr.

Objavljeno: 12.02.2009. u 13:10

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p