SVJETSKA MODA

Preppy kolekcija za ljubitelje glazbe i mode

Reebok baseball liga s potpisom Maison Kitsuné
Reebok  
Danas su Reebok i Maison Kitsuné jedinstveni zbog svoje povezanosti s modom i glazbom. Kao rezultat suradnje ova dva globalna brenda nastala je kolekcija koja predstavlja sveobuhvatni američki preppy stil sa suvremenim stavom i prepoznatljivom baseball tematikom. Kao inspiracija poslužila je prepoznatljiva Reebok Classic baseball baština, koja uključuje jakne, majice, kratke hlače te tenisice za muškarce i žene.

Inspirirani uniformama baseball timova, poput Brooklyn Dodgers-a, Reebok Classic i Maison Kitsuné, kreirali su upečatljivu kolekciju koja se sastoji od niza sportskih, nenametljivo dizajniranih, ali sofisticiranih modnih komada. Retro paleta boja obuhvaća prljavo bijelu, intenzivnu narančastu te tamno plavu, a tradicionalni Reebok elementi kombiniraju se s detaljima od antilop kože. Logo lisice, prepoznatljiv element Maison Kitsuné brenda, savršeno se uklopio u ovu modnu priču. Kolekcija donosi opuštene majice, majice dugih rukava sa specifičnim rezom oko vrata, kratke hlače te tradicionalne sportske jakne školskog stila.
 
Reebok
Brend je zamišljen kao spoj glazbe, mode i dizajna, a samu su zamisao u stvarnost pretvorili Gildas Loaëc i Masaya Kuroki – suosnivač i kreativni direktor. Iz sezone u sezonu, otkrivaju suvremenu viziju mode pod utjecajem Pariza i Tokija. Maison Kitsuné kupci prepoznaju ovu savršenu ravnotežu između tradicije i suvremenosti, udobnosti i jednostavnosti, mode i tradicije. U svega 12 godina od nastanka, ovaj brend ima veliki međunarodni utjecaj s više od 300 prodajnih mjesta diljem svijeta.
  Reebok Reebok Reebok Reebok Reebok Reebok  Reebok 
Foto: PR
Objavljeno: 17.09.2015. u 10:00
Tagovi: Reebok

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p