SVJETSKA MODA

Reserved otkriva novi jesenski etno trend

Nova linija za žene Reserved Raw Beauty
Reserved  
Reserved nova Street fashion linija je koncept u kojem utilitaristička moda susreće kreativni stil s karakterom. Umjetničko raspoloženje u novoj Reserved kampanji ističe se u liniji pod nazivom Raw Beauty, koju odlikuju etnoelementi vidljivi u odabiru tkanine i jednostavne palete boja.
 
Ovu liniju čini paleta zemljanih tonova - sive, smeđe, oker i boje hrđe, koje zajedno s prirodnim tonovima bjelokosti, maslinaste i crne te dodirom bordo čine idealnu kombinaciju. Tople tkanine s teksturom poput vune, pletiva i umjetnog krzna pravi su mamci pogleda. U liniji je povratak korijenima izražen i u detaljima i ukrasima. Geometrijski print s Navajo motivima i resama te slojevita odjeća podsjećaju na odjeću koju su nosila sjevernoamerička plemena ili na tradicionalni odjevni stil izvornih stanovnika Južne Amerike.
  
Reserved
 
Peruanska i bolivijska vibra kampanje ostvarena je i neobičnim odabirom mjesta snimanja. Veličanstvene planine u maglici, u pozadini modela u odjeći s etnoelementima, fotografijama daju posebni tajanstveni osjećaj. Unatoč tome što je bogata etnoelementima, Raw Beauty linija pravo je modno osvježenje i izgleda lagano, šareno i ukrasno. Ove su sezone must-have trapez hlače, predimenzionirani puloveri te pončo kaputi koji su pod snažnim utjecajem hippie mode. Ograničena paleta boja i unošenje sportskih i praktičnih odjevnih predmeta u liniju, poput prošivenih toplih prsluka, hudica i trapera, rezultiraju smislenim miksom modernog, vintage i etno koji je sve samo ne dosadan.
  
Reserved
 
Foto: PR
Objavljeno: 13.08.2015. u 10:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p