SVJETSKA MODA

Rêve En Vert je online shopping platforma za koju morate znati!

Zanimljiva moda sa sjajnom pozadinskom pričom!

Pojam održivosti u modnom svijetu već nekoliko godina za redom predstavlja jedno od gorućih pitanja. Na koji način pomiriti svačije želje, uskladiti ekologiju i proizvodnju, ali i preodgojiti potrošače, izazov je s kojim se industrija svakodnevno susreće i upravo zato mi, konzumenti, moramo dati poticaj, a samim time i birati pametnije.

Iako smo u većini slučajeva naviknuti na komfor i dostupnost koju pruža brzina, ponekad je ta ista brzina kupovine i dostupnost određenih odjevnih predmeta, moguća i u nešto ekološkijoj varijanti. Naime, Rêve En Vert je naziv online platforme namijenjenoj kupovini odjeće, ali i beauty proizvoda te detalja u vidu dodataka za dom, putovanja, djecu... Zadržimo li fokus na modi i odijevanju, Rêve En Vert može ponuditi poprilično dugačak popis dizajnera koji se u svom radu i proizvodnji vode održivim postulatima poslovanja te kao takvi maksimalno doprinose modnoj održivosti. Spomenuta stranica nudi visokokvalitetne brendove od kojih neki i unikatno, odnosno ručno izrađuju odjeću što nas dodatno potiče i inspirira za kupnju ovih posebnih predmeta koji bez imalo razmišljanja vraćaju vjeru u modu sa smislom i ciljem.

Kada govorimo o stilu, Rêve En Vert nudi bezvremenski minimalizam, ali uz veliki poligon i mogućnost prilagodbe vlastitom viđenju mode. Nakit i cipele oduvijek su predstavljali završni pečat svakoj kombinaciji, stoga možete biti sigurni da ćete na ovoj odličnoj web adresi zasigurno pronaći nešto za sebe i nadopuniti postojeću garderobu na pravi način. Priča s Rêve En Vert započela je kada su osnivačice Cora Hilts i Natasha Tucker poželjele promijeniti nešto na modnoj sceni i osnovati mjesto na kojem će svi sustainable dizajneri moći predstaviti svoje odjevne predmete. S vremenom stranica je proširila svoje horizonte i područje djelovanja, pa tako danas, kao što smo pri početku spomenuli, objedinjuje i druge aspekte zero waste načina života, ekologije, organskih materijala i proizvoda... Rêve En Vert je jedno veliko osvježenje, inspiracija i poticaj, stoga ono što predlažemo je da već danas zavirite u ponudu i proučite ideologiju jer ne sumnjamo da ćete biti u potpunosti oduševljeni!


Objavljeno: 06.04.2020. u 14:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p