SVJETSKA MODA

Sad možete kupiti chic odjeću male Harper Beckham

Victoria Beckham u humanitarne svrhe prodaje odjeću svoje mezimice
Victoria BeckhamSvima je poznato kako je Victoria Beckham modna ikona današnjice, a svoj istančan osjećaj za stil prenosi i na svoju mezimicu, najmlađe dijete i jedinu kćer Harper Beckham. Oduševljava nas uvijek iznova chic kombinacijama koje slaže svojoj najmlađoj. No, sad imamo mogućnosti i kupiti komad iz te kolekcije. 

Čak 25 stylinga Victoria prodaje u humanitarne svrhe za projekt Save the children. Riječ je o humanitarnoj organizacijičiji rad se bazira na spašavanju djece diljem svijeta od sigurne smrti.
Harper Beckham"Kao majka strastveno vjerujem da sva djeca, gdje god živjela, imaju pravo biti sretna i voditi zdrav život. Svatko može pomoći donacijama i tako omogućiti djeci diljem svijeta svjetliju budućnost", izjavila je dizajnerica.

Kolekcija koja ide na aukciju uistinu je impresivna - kreacije modnih kuća Chloe, Stella McCartney, Gucci, Marc Jacobs i Charlotte Olympia samo su neka od imena.
Harper BeckhamMogućnost da postanete vlasnik jednog ili čak više outfita ove male fashionistice ostvaruje se 18. lipnja i traje samo jedan dan. Ako se kojim slučajem taj dan nađete u Londonu, svakako svratite na Fashion Saves Lives Sale koji će se održati u Primrose Hill Save the Children trgovini.
Harper BeckhamM.D.
Foto: Splash News
Objavljeno: 13.06.2015. u 11:06

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p