SVJETSKA MODA

Sada možete imati personaliziranu torbu s crtežom vlastitog ljubimca koju potpisuje poznati high end brend!

Torbica s likom vašeg najdražeg krznenog prijatelja u novoj STAUD kolekciji

Poznati modni high end brend STAUD nedavno je predstavio svoju najnoviju kolekciju torbica koja se sastoji od dva modela – Shirley i Bisset, a koja kupcima omogućuje personaliziranu verziju spomenutih modela s portretom kućnih ljubimaca.

"U ovakvim, prilično čudnim vremenima, postoje određene stvari zbog kojih dan u trenu postaje lakši", izjavila je osnivačica STAUD-a Sarah Staudinger o predstavljenim modelima ovih šarmantnih torbica. "Koliko smo puta samo bacili pogled na našeg čupavog prijatelja i samo to je bilo dovoljno da izazove prijeko potreban osmijeh na našim licima?" Vođena upravo ovom idejom, Staudinger je kreirala dva modela torbi koje možete kupiti u bijeloj, smeđoj ili rozoj boji, a 10 posto prihoda od prodaje ovih preslatkih torbica rezerviran je za američku organizaciju ''Muddy Paws Rescue'' koja se bavi spašavanjem i udomljavanjem nezbrinutih životinja u New Yorku. Sve torbe dostupne su u kožnoj ili PVC varijanti, a od slanja fotografije ljubimca do same izvedbe potrebna su tri do četiri tjedna. Svaka torbica i naručeni portret oslikan je ručno!

Pregledati novu kolekciju, kao i naručiti odabrani model možete na službenoj stranici brenda na kojoj ujedno možete pogledati i novu kolekciju koju su pripremili za nadolazeće, proljetne i ljetne dane. Cijene torbica kreću se između 310 do 450 američkih dolara.

Objavljeno: 10.04.2020. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p