SVJETSKA MODA

Šaputanja u prvom redu

Sienna Miller, Gwen Stefani i ekipa uživali na London Fashion Weeku-u!

Kako doći do pozivnice za front row? Postoji nekoliko načina. Prvi je da ste novinar nekog iznimno važnom modnog magazin ili portala. Drugi je da vas pozove dizajner osobno jer ste vjerni ili potencijalni klijent. Treći je da ste sami po sebi toliko posebni da možete spasiti i najgoru večer. Tako oni jaki postaju još jači, a manje kvalitetni ili poznati dizajneri mole Boga da im netko dođe.

Problem je što celebsi uglavnom "dolaze u paketu". Tako je na reviji Julien McDonald Elle MacPherson sjedila do jedne od najpoznatijih it-djevojaka Olivie Palermo. Na reviji house of Holland zajedno su sjedile Pixie Geldof, Aggy Deyn i Jaime Winstone, dok je Jude Law svoju Siennu i njen Twenty8Twelve podržao u društvu Matthewa Williamsona.

                      

Julianne Moore i Katie Holmes su svoje šik kombinacije pokazale u prvom redu Calvina Kleina, a Gwen Stefani uoči revije u backstage umiruje sin Zuma, dok tata Gavin Rossdale i braco Kingston čekaju u prvom redu da mama izađe na defile.

  

Sarah Jessica Parker je jedan od najradije viđenih celebrity na modnim događanjima, pa je na svoju adresu između ostalog dobila pozivnice Narcisa Rodrigueza, Diane von Furstenberg i Oscara dela Rente. Susan Sarandon (koja nije čest gost na revijama) dojmove dijeli sa svojim psićem. Tako slatko, i tako u Paris Hilton stilu! Estelle i Leigh Lezark su nerijetko viđene zajedno na modnim događanjima, a drugačije nije bilo ni na NYFW.

B.K.

foto: InStyle

Objavljeno: 22.09.2010. u 16:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p