SVJETSKA MODA

Sarah Jessica Parker najavila kolekciju cipela

Modna ikona u suradnji s kućom Manolo Blahnik

Nekoliko dana nakon što je serija „Seks i Grad" proslavila 15 godina od emitiranja prve epizode, Sarah Jessica Parker je najavila kako uskoro izbacuje kolekciju cipela naziva SJP. Kao vrsna poznavateljica dizajnerske obuće Sarah je svog partnera pronašla u Georgeu Malkemusu, direktoru kuće Manolo Blahnik za čiju je svjetsku popularnost uvelike zaslužan njezin lik Carrie Bradshaw.

Pored cipela, kolekcija će uključivati i nekoliko modela torbica te balonere. Glumica se inspirirala starim dizajnerskim velikanima poput Charlesa Jourdana i Maud Frizon u nadi da će kupcima ponuditi nešto novo i svježe.

Cijena cipela kretat će se između 200 i 300 američkih dolara, dok će torbice koštati oko 700 dolara. Povodom najave kolekcije glumica je izjavila kako je glumeći Carrie Bradshaw naučila dosta o cipelama i modi te da je ova kolekcija logičan korak: „Imam osjećaj da ljudi puno očekuju od mene, prvenstveno radi lika Carrie Bradshaw. Trenutno spajamo različite boje koje možda i nisu tipične, divne kombinacije koje želite vidjeti u svom ormaru. Što se torbica tiče, razmišljala sam o 70-ima i 80-ima i modelima koje su žene nosile u to vrijeme" - izjavila je Parker.

SJP kolekcija biti će dostupna od sljedeće godine isključivo u trgovinama Nordstrom.

Objavljeno: 07.06.2013. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p