SVJETSKA MODA

Savršena See by Chloe kolekcija za predstojeću sezonu

Mladenački, ležerno i beskrajno chic!

           

Uzmemo li u obzir da je linija See by Chloé bila rođena pod kreativnim vodstvom Stelle McCartney i zamišljena samo kao linija traperica i običnih jednostavnih majica, onda zaista možemo reći da se poprilično odmaknula od svoje početne ideje. Danas, zahvaljujući mlađem i pristupačnijem odnosu kako spram mode, tako i cijene, See by Chloé uspjela je odrasti i stvoriti svoj vlastiti identitet čime je ova linija izašla iz sjene svoje starije i popularnije sestre Chloé.

Njihova vizija za predstojeću hladnu sezonu vrlo je jednostavna: lijepo, školski i spremno za zabavu, uz puno igre materijala i uzorka. Teški materijali, kao što je tvid, koji nas najčešće asocira na kostime strogih učiteljica, transformiran je u mladenačke komade u obliku mini suknji ili jaknica. Klasični kroj sportske majice s kapuljačom,  a popularna dukserica, dobila je novo, romantično ruho uz pomoć čipke i zlatne 'folija' podloge. Printevi s brojevima pridonose ranije spomenutom školskom momentu, a posebno se ističu  efektni motivi 'galaksija', inspirirani Lagerfeldovim printom iz ranih osamdesetih. 

Kolekcija puna igre, mladenačke ležernosti i energije, a u isto vrijeme nevjerojatna slatka i chic. U moru modnih poslastica koje tek slijede, daleko jedan od naših najvećih favorita. See by Chloé? Mi kažemo da!

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

 

Ivana Franka Kolonić

 

Objavljeno: 11.04.2014. u 16:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p