SVJETSKA MODA

Saznajte koje zvijezde će se smiješiti s naslovnica rujanskih magazina

Jennifer Lawrence za Vogue US, Kate Upton za Elle US, Blake Lively za magazin Lucky...
"September is the January in fashion..." - u pamćenje nam je još uvijek snažno urezana ova legendardna izjava modne urednice Candy Pratts Price, koja je u dokumentarnom filmu 'The September Issue' nastojala u nekoliko riječi dočarati važnost rujanskog izdanja za najprestižniji glossy magazin na svijetu, američki Vogue.

Otkako je film snimljen u 2007. godini do danas malo se toga promijenilo, a rujanski brojevi modnih magazina još uvijek su najdeblje i najspektakularnije publikacije u čitavoj godini. One i dalje privlače svu silu oglašivača - američki Vogue prošle je godine oborio vlastiti rekord i rujansko izdanje tiskao na basnoslovnih 916 stranica, na kojima su sadržajno uglavnom prevladavale reklame.

Ove jeseni, Vogue US će nesumnjivo nametnuti neki novi standard, a u borbu za oglašivačima i čitateljima kreće sa zvučnim imenom na svojoj rujanskoj naslovnici, mladom oskarovkom Jennifer Lawrence, kojoj je pripala čast da ukrasi najvažniji cover u godini.

Osim toga, otkrivene su i druge zvijezde koje će se smiješiti s naslovnica rujanskih izdanja. Kate Upton tako možete očekivati na coveru američkog Elle-a, Blake Lively snimala je za magazin Lucky, a Jennifer Aniston pokušat će rasprodati rujanski broj časopisa Glamour.


H.B.
Photo: Guliver/Getty


Objavljeno: 03.07.2013. u 17:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p