SVJETSKA MODA

Seksi i zavodljiv Božić uz Triumph

Zavedite svoju polovicu ovim poslasticama!

Nemate ideju što pokloniti svojoj voljenoj osobi? Jeste li možda pomislile da ste upravo vi idealan i najdragocjeniji božićni dar, koji možete dati svom voljenom? Pa zašto se ne darovati pažljivo, upakirano i sa stilom? Triumph "Famous Shine" kolekcija rublja idealno je rješenje za vas. Tri luksuzne serije Satin Shine, Brilliant Shine i Exclusive Shine idealne su prvenstveno zbog zavodljivih boja i seksepilnog dizajna.

Kombinaciju sjajnih satenskih ruža sa zlatnom čipkastom pozadinom, naći ćemo kod serije Satin Shine koja sadrži korzet s transparentnim umecima od tila.
Serija Brilliant Shine je elegantna s crnom čipkom cvjetnog uzorka i svjetlucavo zlatnim materijalom, prošivena pjenušavo zlatnim ukrasima. Košarice su podstavljene i imaju u sebi integrirane push-up jastučiće i duboki izrez za prekrasan dekolte.
Exclusive Shine serija dovršava "Famous Shine" trio, u delikatno crnoj čipki u kombinaciji sa sjajnim vezom i kristalnom ukrasnom kopčom u obliku kvadrata. U ove tri luksuzne serije zasigurno ćete pronaći neku koja će oduševiti vašu voljenu osobu.

A.B.

Objavljeno: 17.12.2009. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p