SVJETSKA MODA

Seksi Nataša Janjić se razodjenula za Elle

Intimni trenuci 8 poznatih žena

U mjesecu borbe protiv raka dojke magazin Elle se objavljivanjem više intimističkih portreta poznatih hrvatskih žena uključio se u kampanju senzibiliziranja žena za prevenciju ove teške bolesti.

U ovom projektu koji su ostvarile 'žene za žene', naglašeno artističke fotografije koje prikazuju poseban i delikatan odnos žene prema njezinom tijelu izradila je jedna od najboljih hrvatskih fotografkinja i profesorica na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti Sandra Vitaljić.

             

Promociji novog broja Ellea (kojim se navršava i 8 godina izlaženja tog časopisa u Hrvatskoj) prisustvovale su i neke od sudionica ovog ambicioznog i društveno odgovornog projekta: glumica Ivana Bolanča, pjevačica Jelena Radan, TV-voditeljica Ana Stunić i mankenka Petra Friganović. Osim njih, Elleova akcija okupila je i glumice Natašu Janjić, Ivanu Roščić i Dariju Lorenci, te plesačicu i koreografkinju Larisu Navojec.

Hrvatsko izdanje najprodavanijeg ženskog modnog magazina na svijetu vam već punih osam godina iz mjeseca u mjesec nudi visoko estetizirane priloge iz područja mode i ljepote, ali i svih drugih aspekata suvremenog života.

Ne samo kao vrhunski vodič za stil, već i nepresušni izvor inspiracija i informacija, Elle svoj 'rođendan' posvećuje borbi protiv bolesti s kojom se u Hrvatskoj tijekom života susreće gotovo svaka deseta žena.

Putem osam vrlo osobnih portreta za osam godina svojeg izlaženja, Elle želi vas i sve svoje čitateljice senzibilizirati za ovaj problem.

 

 

Objavljeno: 24.10.2010. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p